23:10


11:06




Başı RAHMET ortası MERHAMET sonu ise CEHENNEM'den AZAD olan Mübarek
Ramazan ayının iyiliklere aracı olmasını dilerim....

11:39



Alyans neden dördüncü parmaktadır

Bunun, Çinliler'in anlattığı çok güzel ve akla yatkın bir hikayesi var.. Deneyin..

İlk önce avuçlarınızı birbirine bakacak şekilde açın. Orta parmakları bükün ve sırt sırta birleştirin. Daha sonra kalan dört parmağınızı da dik durucak şekilde uç uca getirin, birbirlerine değsinler.

Şimdi, anne babanızı temsil eden başparmaklarınızı ayırmaya çalışın... Açılacaktır, çünkü anne babanız sizinle birlikte ömür boyu yaşamayacaktır. Er ya da geç onlardan ayrılmak zorundasınız.

Baş parmaklarınızı önceki gibi birleştirip, kardeşlerinizi temsil eden işaret parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılacaktır, çünkü kardeşleriniz kendi ailelerini kurup, ayrı bir hayat seçer.

İşaret parmaklarınızı birleştirip, çocuklarınızı temsil eden serçe parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılacak, çünkü çocuklar da evlenir ve bir gün kendi hayatlarını kurar.

Son olarak serçe parmaklarınızı birleştirip, eşlerinizi temsil eden yüzük parmaklarınızı ayırmaya çalışın. Ayıramadığınızı görünce şaşıracaksınız.
Kaynak;cafesiyaset



11:21

canım oğlum senin için;

Burçlara Göre ÖSS Önerileri!
Yay

Sevgili Yaylar, ufukların kaşifi, yeniliklerin müjdecisi, inancın güçlü temsilcileri olan sizler, ortak bilinç duygusu içinde, muhteşem yeteneklerinizi hayata sunarak, diğerlerine yol gösterebilir, evrensel enerjinizin size çizdiği yolda güvenle ilerleyebilirsiniz. Baktığıyla yetinmeyen, bilgilenmek için delice arzu duyan sizlere sınav öncesi önerim,

Her zaman için yüksekleri hedeflemeniz ve özgüven duygunuzu ayakta tutmaya çalışmanızdır. Hayatın zorlu yollarında, karşınıza çıkabilecek her türlü engeli, yöneticiniz Jüpiterin size verdiği inanç gücüyle aşabilirsiniz. Sizler uzak yolların kaptanlarısınız. Bilindik yollarda ilerlemek yerine, kendinize yeni bir hayat kurabilmek için uzakları hedef alınız. Bunu başarmanın yolu, kendinize inanmakla olur.

Büyümeye, gelişmeye, genişlemeye açık ruhunuz, sıradan olanla asla yetinmeyecek, rutin bir hayatın içinde kaybolup gitmeyecek kadar özeldir. Hangi engel, hangi kişi ve durum sizin bağımsız karar alma gücünüzün önüne geçebilir ki? Hangi sorun, inancınızla aşılmaz ki? O zaman size düşen bilgilenmek için zirvelere çıkmak, öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşarak onların da büyümelerini sağlamaktır.

Sevgili Yay, siz değişken ateş burcusunuz. Güç kaynağınız olan iyimserlik gücünüz ve inancınızla pek çok insana ulaşabilir ve onları tecrübelerinizle eğitebilirsiniz.

11:13

11:00


Doğum Tarihime Göre Kişiliğim

2 Aralık-11 Aralık

Çok cesur. İnanmadığı hiçbir şeyi kabul etmeyen. Savaşma dürtüsü yüksek. Haksızlıklara boyun eğmeyen amaca yönelik hareket edebilen.
Gayet bağımsız zincirlere tahammül etmeyen. Kimsenin lafıyla hareket etmeyen. Sadık ve oldukça fedakar. Söz verdiği zaman mutlaka yerine getiren.
Aktif, hızlı ve gözüpek. Cinselliği güçlü, tutkulu, girişimci, istediği kişiye elde edebilen. Kimi zaman oldukça sabırsız, aceleci davranabilen. Rekabetçi, oldukça tutkulu.

05:17




Önce evlendigimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi. Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan, hatta ardından bir tane daha olduktan sonra hayatin daha iyi olacağına inandırırız kendimizi. Sonra çocuklar yeterince büyük olmadıkları için kızar, onlar büyüyünce daha mutlu olacağımıza inanırız. Bundan sonra ergenlik dönemlerinde çocuklarla uğrasmamız gerektiği için öfkeleniriz. Kendimize, çocuklarımız bu dönemden çıkınca daha mutlu olacağımızı,yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, yaşantımızın dört dörtlük olacagını söyleriz. Gerçek ise su andan daha iyi bir zaman olmadığıdır. Eğer şimdi değil ise ne zaman? Hayatınız her zaman mücadelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip, her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. En sevdiğim sözlerden biri Alfred D Souza'ya aittir. Der ki; " Uzun zamandan beridir hayatın -gerçek hayatın- başlamak üzere oldugu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel,öncelikle erişilmesi gereken birsey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman,ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat baslayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı. " Bu görüş açısı, mutluluga giden bir yol olmadıgını gösterdi. Mutluluk yoldur. Öyleyse sahip oldugunuz her anın kiymetini bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylastığınız için ona daha fazla deger verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse , okulu bitirene kadar, 100 milyar kazanana kadar, Çocuklarınız olana kadar, çocuklarınız evden ayrılana kadar, işe baslayana kadar, Evlenene kadar, Cuma gecesine kadar, Pazar sabahina kadar, Yeni bir araba, ya da ev alana kadar, Borçlari ödeyene kadar, İlkbahara kadar, Yaza kadar, Sonbahara kadar, kisa kadar, maas gününe kadar, sarkiniz söylenene kadar, emekli olana kadar, ölene kadar.... MUTLU OLMAK İÇİN İÇİNDE BULUNDUGUNUZ 'AN ' DAN DAHA İYİ BİR ZAMAN OLDUGUNA KARAR VERMEK İÇİN BEKLEMEKTEN VAZGEÇİN. MUTLULUK BIR VARIŞ DEGİL, BİR YOLCULUKTUR. "PEK ÇOKLARI MUTLULUGU INSANDAN DAHA YÜKSEKTE ARARLAR , BAZILARI DA DAHA ALÇAKTA. OYSA MUTLULUK INSANIN BOYU HIZASINDADIR " Unutmayin " YARIN KİMSEYE VAAD EDiLMEMİŞTİR"
MURATHAN MUNGAN